Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (46) aangehouden na schietincident in Middelburg

0

MIDDELBURG – De politie kreeg afgelopen nacht, even voor 06.00 uur, een melding dat er geschoten zou zijn in de buurt van het Parelplein in Middelburg (Zeeland).

De politie Zeeland laat weten dat er inmiddels 4 aanhoudingen zijn verricht. Het gaat om een man van 46 uit Dordrecht, een man van 27 uit Vlissingen, een man van 49 uit Bad Nieuweschans en een man van 28 uit Middelburg.

De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. “We zijn volop bezig met het onderzoek dat er vanochtend geschoten zou zijn en proberen te achterhalen wat er gebeurd is. Op dit moment hebben we 4 arrestanten vastzitten voor nader onderzoek en lijkt niemand gewond”, zo laat een woordvoerder van de politie Zeeland weten. Het onderzoek loopt nog.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer