Tiplijn: 06-19541384

Politie: ”Slachtoffer ongeval A15 Gorinchem buiten levensgevaar”

0

GORINCHEM – Het slachtoffer van het ongeval op de A15 bij Gorinchem afgelopen dinsdag, is buiten levensgevaar. Dat meldt de politie vanmiddag aan deze website. ”Er heeft gisteren een kop-staart-botsing plaatsgevonden waarbij twee vrachtwagens en een personenauto bij betrokken zijn geraakt. De personenauto zat inderdaad tussen de vrachtwagens in. De bestuurster is zwaargewond, maar buitenlevensgevaar naar het ziekenhuis vervoerd”, zo vertelt politiewoordvoerdster Esha Gowricharn.

De vrouw zou onder meer een beenbreuk hebben overgehouden aan het ongeval. De politie meldt verder nog dat de chauffeur van de achterop rijdende vrachtwagen volgens protocol is aangehouden. Het gaat om een 59-jarige man uit Capelle ad IJssel. Naar zijn rol wordt, net als de oorzaak van het ongeval, nog onderzoek gedaan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer