Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt te water langs de Kanaaldijk bij Nieuwland; bestuurder aangehouden

0

NIEUWLAND – Een bestuurder is dinsdagavond 11 juli met zijn auto half in een sloot terecht gekomen toen de man wilde keren op de smalle Kanaaldijk bij Nieuwland. Het ongeval werd gemeld bij de hulpdiensten waarop brandweer, ambulance en politie met spoed ter plaatse kwamen.

De auto bleek echter voor een klein deel in het water te liggen. De bestuurder kon dan ook zonder al te veel problemen uit de auto worden gehaald. De man raakte niet gewond. Toen de politie de gebruikelijke blaastest afnam, wat standaard na ieder ongeval wordt gedaan, bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een uitgebreidere test op het ademanalyseapparaat. Daar blies de man 870 ug/l, waar maximaal 220 ug/l is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer