Tiplijn: 06-19541384

Getuigen gezocht na overval op buurtsuper in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een overval op een buurtsuper aan het J.P. Heijeplein in Dordrecht rond 18:00 uur vandaag.

De aanwezige medewerker wilde net de winkel sluiten, toen een jongeman hem bedreigde met een vuurwapen. De overvaller is er met geld uit de kassa vandoor gegaan. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie doet (sporen)onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook als u eerder vandaag opvallend gedrag heeft waargenomen in de omgeving van de buurtsuper, vraagt de politie u zich te melden.

Signalement
De overvaller is een jongeman, rond de 18 jaar oud. Hij droeg een grijze trainingsbroek en een zwarte jas met capuchon met een bontkraag. De overvaller is direct na de overval weggerend in de richting van de Bilderdijkstraat. Heeft u (deurbel)camerabeelden uit de omgeving waar de overvaller mogelijk op te zien is? Die beelden kunnen het onderzoek van de politie enorm helpen. Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer