Tiplijn: 06-19541384

Mishandeling met honkbalknuppel in Zwijndrecht; vrouw (19) slaat agent

0

ZWIJNDRECHT – In Zwijndrecht is woensdag aan het einde van de middag ruzie ontstaan tussen een groep van zo’n 6 personen. De politie ontving een melding van iemand die aangaf dat er een mishandeling had plaatsgevonden en dat de dader nog aanwezig zou zijn.

Toen agenten ter plaatse kwamen op het adres aan de Nijhoffstraat troffen zij inderdaad een groep personen aan. Terwijl agenten bezig zijn het verhaal rond te krijgen, pakt een man ineens een honkbalknuppel waarna hij met kracht uithaalt naar een andere persoon. De persoon wordt net niet geraakt en de man die met de honkbalknuppel sloeg wordt direct door agenten aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man uit Zwijndrecht.

Noodknop
De overige aanwezigen zijn het echter niet eens met de aanhouding en keren zich tegen de politie. Agenten zien zich genoodzaakt om spoedassistentie van collega’s te vragen. Meerdere eenheden uit de gehele regio komen met spoed ter plaatse. In de onrust die ontstaat ziet een vrouw van 19 jaar uit Dordrecht kans een agent en nog een andere persoon te slaan. Ook zij wordt direct aangehouden. Ook wordt haar belediging van een agent ten laste gelegd.

Uiteindelijk weet de politie met getrokken wapenstokken de situatie onder controle te krijgen. Tegen de aangehouden verdachten lopen aangiften voor onder andere zware mishandeling, eenvoudige mishandeling en belediging.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer