Tiplijn: 06-19541384

Hoge concentratie koolmonoxide in woning Hendrik-Ido-Ambacht; gezin naar het ziekenhuis

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een gezin is woensdagavond 21 juni 2023 naar het ziekenhuis vervoerd na een incident in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 19.45 uur werd melding gemaakt van een vreemde lucht in een flatwoning aan het Banckertplein. Daarbij bleek ook dat één van de bewoners al een dag niet lekker was. Brandweerlieden deden een onderzoek. Uit metingen bleek dat er een hoge concentratie koolmonoxide in de woning aanwezig was. De bewoners zijn door de ambulancedienst gecontroleerd. De man, vrouw, peuter en baby zijn vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer