Tiplijn: 06-19541384

Ernstige aanrijding tussen scooter en fietsers in Sliedrecht; traumahelikopter ingezet

0

SLIEDRECHT – Bij een aanrijding tussen een scooter en meerdere fietsers in Sliedrecht is afgelopen nacht tenminste één persoon ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 00.30 uur op het bromfietspad langs de Rivierdijk, bij het viaduct boven de snelweg A15.

Zeker één fietser raakte hierbij dusdanig gewond dat de inzet van de traumahelikopter noodzakelijk bleek. De helikopter landde even verderop, langs de Schapedrift. Naast de helikopter kwamen ook twee ambulances met spoed ter plaatse. De politie heeft laten weten dat één persoon is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse, omdat uit een eerste blaastest ter plaatse bleek dat de bestuurder mogelijk teveel alcohol zou hebben gedronken. De uitslag van de ademanalyse is niet bekend. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer