Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding in verkeersdrukte op kruising Ouverture in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Op de kruising van de afrit A15 Sliedrecht-West met de Ouverture heeft vrijdagmiddag 16 juni een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde in de drukte van de avondspits. Een auto en motor kwamen met elkaar in aanrijding. De motorrijder raakte gewond en werd door ambulancepersoneel nagekeken en meegenomen.

Voorbijgangers regelden na het ongeval het verkeer op de toch al drukke Ouverture. De politie heeft gezorgd voor de verdere afhandeling van het ongeval en kon de kruising al snel weer vrijgeven. De auto had beperkte schade en de inzittenden konden hun weg vervolgen. De motorfiets is opgehaald door een bergingsbedrijf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer