Tiplijn: 06-19541384

Brandweerman (39) overleden aangetroffen in Papendrechtse kazerne

1

PAPENDRECHT – In de brandweerkazerne van Papendrecht is zondag 11 juni 2023 een brandweerman overleden aangetroffen. De 39-jarige Robert werd in de middag door één van zijn collega’s gevonden. Duidelijk was dat hulp niet meer zou baten. De schok is groot bij brandweer Papendrecht, maar ook in de regio en bij andere brandweerkorpsen die de Papendrechter kenden. “Onze collega en vriend Robert is overleden op de kazerne in Papenrecht. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie, vrienden en collega’s,” zo laat de brandweer van Papendrecht weten. De oorzaak van overlijden is zondag vastgesteld. De hulpdiensten gaan niet uit van een misdrijf of ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer