Tiplijn: 06-19541384

Overleden man aangetroffen op Pot-terrein in Kinderdijk

0

KINDERDIJK – In Kinderdijk is dinsdag 6 juni 2023 op het ‘Pot-terrein’ aan de Molenstraat in Kinderdijk een overleden man aangetroffen. Het betreft een 85-jarige man uit Papendrecht, die als vrijwilliger van de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK) aan het klussen was bij het oude pand op het terrein. Nadat de man door een andere vrijwilliger was gevonden, werd 112 gebeld. De politie en ambulancedienst werden samen met burgerhulpverleners opgeroepen voor een reanimatie, maar al snel bleek dat hulp niet meer zou gaan baten. De hulpdiensten gaan er vanuit dat de tachtiger een natuurlijke dood is gestorven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer