Tiplijn: 06-19541384

Mannen aangehouden in Dordrecht na ANPR-hit

0

DORDRECHT – De politie heeft zondagavond 4 juni 2023 twee mannen aangehouden in Dordrecht. Agenten kwamen het tweetal op het spoor na een ANPR-hit in de nabij omgeving van Dordrecht. “De aan het voertuig gekoppelde mensen werden gezocht in een lopend onderzoek,” meldt een voorlichtster van de politie. De hit van het automatische kentekenplaatherkenningssysteem werd gezien door surveillerende agenten. Zij zetten het voertuig vervolgens stil bij tankstation De Haan aan de Rijksstraatweg in Dordrecht. Het tweetal werd aangehouden en het voertuig van de mannen is grondig doorzocht. De politie doet verder onderzoek en kan op dit moment geen verdere informatie over de zaak geven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer