Tiplijn: 06-19541384

Automobilist overlijdt na hartstilstand en botsing tegen boom in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een automobilist is dinsdagochtend 30 mei 2023 onwel geworden op de Burgemeester Doumaweg in Zwijndrecht. Rond 10.30 uur reed de man met zijn auto tegen een boom aan, nabij de rotonde P. Zeemanstraat / Koninginneweg. Getuigen haalden de man uit zijn auto en ontdekten dat hij een hartstilstand had. Daarop zijn ze gestart met reanimeren, wat niet veel later door agenten, brandweerlieden en ambulancemedewerkers werd overgenomen. Ook het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter assisteerde bij de reanimatie. Ondanks inzet van de getuigen en hulpverleners overleed de automobilist ter plekke.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer