Tiplijn: 06-19541384

Persoon gewond na val van hoogspanningsmast in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een persoon is gewond geraakt bij een val van een hoogspanningsmast in Dordrecht. Zaterdagmiddag 27 mei kwam rond 13.50 uur de melding binnen dat een persoon uit de mast zou zijn gevallen, daar waar de Bildersteeg kruist met de Wantijdijk. Ambulance, politie, brandweer en een traumahelikopter rukten uit. Het slachtoffer werd gestabiliseerd en door de brandweer naar de brancard getild. Vervolgens is de patiënt in de ambulance behandeld. Ambulancepersoneel kreeg daarbij hulp van een arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter.

De traumahelikopter landde in de nabije omgeving. Het slachtoffer bleek aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd. Het incident trok veel bekijks van buurtbewoners en voorbijgangers. De politie gaat ervanuit dat de persoon bewust van de mast gesprongen is.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 0800-0113 of chat via www.113.nl.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer