Tiplijn: 06-19541384

Brandweer weer druk met gaslek in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer is woensdag 24 mei 2023 wederom uitgerukt voor een gaslekkage in Gorinchem. Dit keer was het raak in de Schepenenstraat. Tijdens graafwerkzaamheden voor de aanleg van glasvezel werd een gasleiding geraakt. De brandweer was snel ter plaatse en heeft metingen uitgevoerd. Het incident is overgedragen aan netbeheerder Stedin, die voor verdere reparatie van het gaslek heeft gezorgd.

Eerder deze week rukte de Gorinchemse brandweer ook al drie keer uit voor gaslekkages. Dat ging om meldingen in het Schrijverslaantje, Koningin Julianalaan en het Menno ter Braakplein.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer