Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw gasleiding geraakt bij aanleg glasvezel in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij graafwerkzaamheden voor de aanleg van glasvezel in Gorinchem is woensdagmiddag 17 mei 2023 opnieuw een gasleiding geraakt. Ditmaal ging het mis op de Koningin Julianalaan in de Haarwijk. De brandweer werd omstreeks 11.25 uur met spoed gealarmeerd. Brandweerlieden hebben ter plaatse de situatie veiliggesteld en metingen uitgevoerd. Netbeheerder Stedin zal zorg dragen voor reparatie van het lek.

Tijdens de aanleg van het glasvezelnetwerk in Gorinchem zijn al meerdere gaslekkages ontstaan. Eerder moest de brandweer al in actie komen voor gaslekkages op onder andere de Kortebaan, Willem Elsschotstraat en het Schrijverslaantje.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer