Tiplijn: 06-19541384

Brand in meterkast in Dordrecht; brandweer schaalt op

0

DORDRECHT – In een bedrijfspand aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht is woensdagmiddag 24 mei brand uitgebroken. In een evenementenruimte ontstond de brand rond 14.40 uur in een meterkast. Een blusinstallatie trad in werking, waardoor de brand geblust werd. Inmiddels kwam de brandweer met meerdere eenheden ter plaatse. Het pand stond vol met rook. Gezien de grootte van het te onderzoeken pand werd er opgeschaald naar ‘middelbrand’ en werden meerdere eenheden ingezet. Na enige tijd werd duidelijk dat de brand volledig uit was en kon de brandweer met vervolg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer