Tiplijn: 06-19541384

Man toont geslachtsdeel aan 15-jarig meisje op Buitenpad in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een man heeft zondagochtend 21 mei 2023 zijn geslachtsdeel getoond aan een 15-jarig meisje. Dit gebeurde op het Buitenpad in Alblasserdam. “De jongeman was op de fiets en stond bij het bankje met zijn leuter te zwaaien. Hij is daarna snel naar Nieuw-Lekkerland gefietst.  Hij droeg een witte pet en een oranje/geel t-shirt,” vertelt de moeder van de 15-jarige, die zondagavond via een Facebook een oproep plaatste. De moeder heeft inmiddels melding gemaakt bij de politie van het voorval. Het tonen van een geslachtsdeel in de openbare ruimte valt onder schennispleging en is, afhankelijk van omstandigheden, strafbaar gesteld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer