Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (86) ontdekt inbraak en wordt geslagen door inbrekers

0

DORDRECHT – Zondagochtend 21 mei zijn twee verdachten van inbraak aangehouden in en bij een woning op de Rechte Zandweg in Dordrecht. Eén van de twee verdachten heeft de 86-jarige bewoner vlak voor zijn aanhouding nog een aantal klappen gegeven, waarbij de bewoner een bebloed gezicht opliep.

De 86-jarige bewoner kwam zondagochtend beneden toen hij zag dat aan de achterzijde van zijn huis een raam en een deur verbroken waren. Omdat hij het vermoeden had dat er was ingebroken, ging hij naar het politiebureau om aangifte te doen. Agenten gingen met de man mee naar zijn huis om foto’s te maken van de schade en om de aangifte op te nemen.

Terwijl de agenten nog buiten waren, liep de bewoner zijn huis in waar blijkbaar de inbrekers nog aanwezig waren. De bewoner stuitte in huis op één van de inbrekers die hem direct enkele flinke klappen op het hoofd gaf. De andere inbreker werd in de tuin aangehouden. De inbreker binnen probeerde aan de voorzijde te ontkomen, maar kon uiteindelijk ook worden aangehouden. De verdachten zijn een 50-jarige man uit Rotterdam en een 51-jarige man uit Den Haag.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer