Tiplijn: 06-19541384

Personenauto in brand op Merwedebrug A27 Gorinchem

0

GORINCHEM – Een auto is woensdagmiddag 10 mei rond 17.30 uur op de Merwedebrug A27 bij Gorinchem in brand gevlogen. Vanwege de brand en de daarop volgende bluswerkzaamheden door de brandweer was de snelweg A27 volledig afgesloten richting Breda.

De brandweer kwam ter plaatse met twee bluswagens. Door de afsluiting van de A27 ontstond al snel een verkeersinfarct in een groot deel van Gorinchem. Waarschijnlijk is de brand ontstaan na een kop-staart aanrijding. Tenminste één persoon is door ambulancepersoneel nagekeken op eventueel letsel. Een berger heeft de betrokken voertuigen opgehaald.

Foto’s: Tim den Ottelander & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer