Tiplijn: 06-19541384

Hond vermist na aangestoken woningbrand Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Vanuit de woning aan de Saturnusstraat in Nieuw-Lekkerland, waar afgelopen nacht brand woedde, wordt een hondje vermist. De eigenaar is nog steeds op zoek naar zijn viervoeter. De woning van de man werd rond 00.30 uur in brand gestoken. De brandweer heeft in het betreffende huis uitgebreid gezocht, maar heeft nergens een hond aangetroffen. Mensen die weten waar het hondje nu is, kunnen contact opnemen met de eigenaar via 0640092253 of [email protected]. Bij de brand is een 16-jarige jongen aangehouden. Hij wordt verdacht van brandstichting.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer