Tiplijn: 06-19541384

Twee aanhoudingen na schietincident Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Na het schietincident woensdagavond 3 mei in Dordrecht heeft de politie twee gewonde mannen aangehouden. Rond 20.30 uur werd er geschoten op de Jacob Catsstraat. In de omgeving trof de politie twee lichtgewonde mannen. Beiden waren niet gewond van het schieten, maar van een worsteling die er waarschijnlijk aan vooraf is gegaan. Allebei de mannen zijn aangehouden.

Het gaat om een 33-jarige man uit Tilburg en een 32-jarige uit Alblasserdam. Hun rol in dit incident wordt onderzocht. De politie zoekt naar drie of vier personen die direct na het incident ervandoor zijn gegaan in een auto. Agenten hebben hen ondanks een zoektocht niet meer aangetroffen. De politie stelt sporen veilig en doet verder onderzoek naar het incident. Mensen die iets gezien hebben of tips hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer