Tiplijn: 06-19541384

Mannen rennen weg na winkeldiefstal en verstoppen zich bij McDonald’s in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Bij bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam heeft vrijdagmiddag 28 april 2023 een winkeldiefstal plaatsgevonden. Twee mannen gingen er vervolgens rennend vandoor. In de omgeving werd direct een zoekactie gestart, waarbij onder meer een politiehond werd ingezet. Eén verdachte kon al snel gepakt worden. Op het terrein van McDonald’s aan de Kelvinring werd later een tweede verdachte in de bosjes aangetroffen.

Eén van de Oost-Europese mannen is meegenomen naar het politiebureau in Dordrecht. De andere man werd vooralsnog alleen staande gehouden. Wat er precies is gestolen bij de bouwmarkt, is nog onduidelijk.

Update: eerder werd gemeld dat het ging om Oekraïners. Inmiddels is gebleken dat het waarschijnlijk Roemeense mannen zijn. Ook is de politie nieuwe zaken tegengekomen naar aanleiding van deze zaak. Details hierover volgen zodra deze gedeeld kunnen en mogen worden.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer