Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter assisteert bij medische noodsituatie in Gorinchem

0

GORINCHEM – Inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter was donderdagmiddag 27 april 2023 nodig bij een medische noodsituatie in een woning aan de Klaproos in Gorinchem. Omstreeks 13.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse. De ambulance reed met de patiënt naar het Gijsbert van Andelpark. Hier landde de traumahelikopter op een grasveldje en stapten de arts en verpleegkundige van het MMT in de ambulance. Na behandeling is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Beatrixziekenhuis. De traumahelikopter in het park trok veel bekijks vanuit de buurt.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer