Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding op de N482 bij Sliedrecht; auto vliegt in brand

0

SLIEDRECHT – Na een ongeval op de N482 bij Sliedrecht is woensdagavond 26 april 2023 een auto in brand gevlogen. Rond 19.30 uur reed een automobilist met flinke vaart achterop een voorligger op de provincialeweg richting Sliedrecht, net voor de rotonde. Na de botsing konden beide bestuurders hun auto verlaten en vloog de achterste hybride auto in brand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de brand te blussen. Ambulancepersoneel heeft beide bestuurders nagekeken, waarna ze voor controle naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Bij de auto die achterop klapte zagen agenten een remspoor van zo’n 60 meter. Het vermoeden bestaat dan ook dat deze automobilist veel te hard heeft gereden.

Vanwege het ongeval is de N482 tussen Wijngaarde en Sliedrecht enige tijd afgesloten geweest. Een wegbeheerder van de provincie heeft een bedrijf geregeld om het wegdek te reinigen. Beide auto’s zijn daarna door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Beelden: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer