Tiplijn: 06-19541384

Betrapt tijdens nachtelijke alcoholcontrole op Brug over de Noord

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 april 2023 een alcoholcontrole gehouden op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. 62 bestuurders werden gecontroleerd en twee van hen werden betrapt op het rijden onder invloed. De twee bestuurders moesten mee naar het bureau voor een ademanalyse. Afhankelijk van de uitslag daarvan, wordt de straf bepaald. Verder werd er op De Helling gecontroleerd op het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden. Twee personen reden met een telefoon in de hand en kregen hiervoor een boete.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer