Tiplijn: 06-19541384

Man (19) ernstig gewond bij schietpartij in H-I-Ambacht; klopjacht naar dader(s)

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 19-jarige man is vrijdagmiddag 14 april 2023 ernstig gewond geraakt bij een schietpartij in zijn woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht. Op de kruising van de Antoniuslaan met het Rossenburgpad werd de man neergeschoten. De politie startte direct een grote zoektocht naar de dader(s).

Personeel van ambulances en een traumahelikopter verleende hulp aan het slachtoffer. Daarna is de man met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht voor verdere behandeling.

De politie startte direct een klopjacht naar de dader(s). Het signalement van een verdachte van 17 of 18 jaar werd gedeeld via Burgernet. Het zou gaan om een jongen van 1,70 meter lang, in het zwart gekleed die een grijze jas met capuchon droeg.

Veel agenten en mensen van arrestatieteams reden in de omgeving van de schietpartij zoekend naar de dader(s). Tijdens de zoektocht kwam een agent in een onherkenbare politieauto in aanrijding met een ander voertuig op de Hendrik Ydenweg. Voor zover bekend heeft de politie nog geen verdachte aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer