Tiplijn: 06-19541384

60 kilo heroïne in dubbele bodem in H-I-Ambacht; vier mannen aangehouden

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In de nacht van woensdag op donderdag 6 april heeft de politie in een loods een vrachtwagen met dubbele bodem met daarin heroïne gevonden. In de loods in Hendrik-Ido-Ambacht zijn vier mannen aangehouden.

Na politieonderzoek kwam naar voren dat er in een loods in Hendrik-Ido-Ambacht verdovende middelen opgeslagen zouden worden. Agenten vielen de loods binnen en troffen hier een trailer aan. Op het moment van de inval waren verdachten druk doende de bodem van de vrachtwagen los te maken met een slijptol. De vrachtwagen had namelijk een dubbele bodem. Hierin zat de heroïne verstopt. In totaal trof de politie bijna 60 kilo aan. Een dergelijke partij heroïne heeft een groothandelsprijs van tussen de 600.000 en 700.000 euro.

In de loods waren mannen aanwezig tussen de 26 en 48 jaar. Drie mannen komen uit de omgeving Rotterdam en één uit Iran. Zij zijn allen aangehouden en ingesloten voor verhoor en worden vandaag voorgeleid aan de Rechtbank Oost-Brabant.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer