Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden na overval op woning in Dordrecht

0

DORDRECHT – In de nacht van zondag op maandag 3 april heeft in Dordrecht een overval op een woning plaatsgevonden. Drie in het zwart geklede mannen overvielen rond 0.30 uur de bewoners van een woning aan de Rigelhof. Bij de woningoverval raakten de twee bewoners, een 55-jarige man en een 48-jarige vrouw, gewond door vuistslagen. Eén van de bewoners is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De drie verdachten zijn na de overval op de vlucht geslagen. Het is nog onduidelijk of er bij de overval iets is buitgemaakt. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar vooralsnog niemand aan kunnen houden. De politie vraagt getuigen of mensen met (deurbel)camerabeelden contact op te nemen via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer