Tiplijn: 06-19541384

Taxibusje schept voetgangers in Sliedrecht; bestuurster onder invloed

0

SLIEDRECHT – Op de Craijensteijn in Sliedrecht heeft maandagochtend 27 maart 2023 een ernstig ongeval met een taxibusje plaatsgevonden. De bus raakte in de bocht bij de Deltalaan van de weg en reed via het fietspad en de stoep een tuin van een woning in. Twee voetgangers werden door het busje geschept. De brandweer, politie, drie ambulances en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse voor hulp.

Eén van de slachtoffers lag na het ongeval bekneld onder het busje. Deze is door de brandweer bevrijdt en vervolgens met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De arts van de traumahelikopter reed mee in de ambulance. Ook het tweede slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van het taxibusje bleek onder invloed en is aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer