Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overval op Wibra Dordrecht; politie zoekt daders

0

DORDRECHT – Twee jongemannen hebben op vrijdagavond 24 maart een filiaal van de Wibra aan de Voorstraat in Dordrecht overvallen. De daders kwamen rond 17.25 uur de winkel binnen, waar op dat moment twee personeelsleden en drie klanten aanwezig waren. De mannen liepen naar de kassa waar de twee medewerkers op dat moment waren en eisten geld. Onder bedreiging van een wapen gaf de caissière geld af, waarna de mannen de winkel uitliepen. Niemand raakte gewond.

Signalement
De daders waren licht getint, 15 tot 20 jaar oud en droegen allebei een zwarte trainingsjas en -broek. Ze droegen allebei een zwarte gezichtsbedekking of een bivakmuts. De daders waren tussen de 1.70 en 1.85 meter lang, de één iets langer dan de ander. Een van hen had een rugtas bij zich.

Getuigen en beelden welkom
De politie heeft al met mensen gesproken maar nieuwe getuigen blijven welkom. Ook andere informatie die leidt naar de daders wordt graag ontvangen. Dat geldt ook voor beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of bewakingscamera. Geef uw informatie door aan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer