Tiplijn: 06-19541384

Busje belandt op z’n kant na aanrijding in Dordrecht; aanhouding voor rijden onder invloed

1

DORDRECHT – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 maart 2023 heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de kruising Krispijnseweg / Brouwersdijk in Dordrecht. Een personenauto en een bestelbusje botsten op de kruising tegen elkaar. Het busje kwam daarbij op de zijkant terecht. Meerdere politie-eenheden en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. Één persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken. De bestuurder van de witte personenauto is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. Bergers hebben de voertuigen afgevoerd.

Foto’s: Twan Beukers en Eline Moerkerken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De zoveelste aanrijding op deze kruising! Bij zo’n gevaarlijke kruising behoren de verkeerlichten 24/7 aan te staan in plaats van ‘s nachts tot ‘s morgens 06.30 op knipperen.

Reageer