Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht in Gorinchem naar vermiste matroos (30)

0

GORINCHEM – Vanaf een schip aan de Handelskade in Gorinchem is sinds afgelopen week een 30-jarige matroos vermist. De politie heeft woensdag 15 en donderdag 16 maart 2023 uitgebreid gezocht in het Merwedekanaal in Gorinchem. Onder meer het Landelijk Team Onderwaterzoekingen is hierbij ingezet. Er wordt met behulp van sonar in het water gezocht naar de man. De dertiger zou aan boord van het schip verblijven. “De schipper ging vrijdag van boord en toen hij terugkwam, was de matroos weg,” vertelt een woordvoerster van de politie. Woensdag en donderdag is er op en om het water naar de man gezocht. Donderdagochtend werd de politiehelikopter ook nog enige tijd ingezet bij de zoektocht.

Foto’s: Tim den Ottelander.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer