Tiplijn: 06-19541384

Flinke schade na botsing tussen twee auto’s in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de kruising van de Jan Ligthartlaan met de Kees Boekelaan in Dordrecht heeft maandagochtend 13 maart 2023 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 08.30 uur botste twee personenauto’s tegen elkaar. De voertuigen raakte door de klap flink beschadigd. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling kwam naast de politie en een ambulance ook de brandweer met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er geen sprake van een beknelling. De ambulancedienst heeft de betrokkenen gecontroleerd. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer