Tiplijn: 06-19541384

Mannen belanden met auto in sloot in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Twee mannen uit Rotterdam zijn donderdagavond 9 maart 2023 met een auto te water geraakt in Alblasserdam. Dit gebeurde langs de Parallelweg, ter hoogte van basisschool De Twijn en de Groene Zoom. De 36-jarige bestuurder wilde afslaan naar de parkeerplaats bij De Twijn, maar nam een verkeerde ‘afslag’. De auto belandde in de sloot. De mannen wisten op eigen kracht eruit te komen.

Intussen was 112 gebeld en waren de politie en ambulancedienst opgeroepen voor hulp. Een blaastest wees uit dat de bestuurder wel wat alcohol genuttigd, maar omdat de man een ervaren bestuurder is, was dit nog onder de wettelijke grenswaarde.

Een buurtbewoonster heeft de mannen, die een nat pak hadden opgelopen en het koud hadden, wat warms te drinken gegeven en opgevangen in huis.

De Rotterdammers kwamen naar Alblasserdam om mee te doen aan een darttoernooi bij een nabijgelegen café. De twee hadden het in eerste instantie te koud om nog deel te nemen. Later, eenmaal wat opgewarmd, zijn ze alsnog naar het darttoernooi gegaan.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer