Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval met fietsster in Noordenstraat in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 57-jarige vrouw uit Alblasserdam is zaterdagavond 4 maart 2023 met haar fiets tegen een geopend autoportier gereden in de Noordenstraat in Alblasserdam. De vrouw kwam daarbij ten val en raakte gewond aan onder meer haar hoofd. Omstanders hebben haar korte tijd gereanimeerd. Niet veel later kwamen de politie en ambulancedienst met spoed ter plaatse voor hulp. Op verzoek van het ambulancepersoneel werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam met spoed ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer is onder begeleiding van een arts van het MMT met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. Omdat de vrouw onder invloed was van alcohol, was het voor de hulpverleners moeilijk inschatten hoe ernstig het letsel precies is. Nader onderzoek in het ziekenhuis moet hier uitsluitsel over geven.

Verder meldt de politie dat de hulpverlening werd bemoeilijkt door een man onder invloed. Mede dankzij een kennis van de man kon verdere escalatie worden voorkomen en kon het slachtoffer de benodigde hulp krijgen.

De politie laat weten dat, voordat het ongeval plaatsvond, het portier van de auto al enige tijd open stond, omdat er spullen uitgeladen werden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer