Tiplijn: 06-19541384

Overleden baby gevonden in rivier de Lek tegenover Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND / LEKKERKERK – In de rivier de Lek tegenover Nieuw-Lekkerland, aan de kant van Lekkerkerk, is vrijdagmiddag 3 maart 2023 een overleden baby aangetroffen. Het lichaampje lag in het water, nabij de eendenkooi. Vanaf de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland, schuin tegenover Korenmolen De Regt, is te zien hoe de mensen van Forensische Opsporing ter plaatse onderzoek doen. Over het lichaam is een witte tent geplaatst. De politie doet onderzoek naar de toedracht en hoopt er zodoende achter te komen van wie de baby is, hoe het om het leven is gekomen en hoe het in de rivier terecht is gekomen. Wie de baby vrijdag heeft aangetroffen, is nog onduidelijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer