Tiplijn: 06-19541384

Man overlijdt na hartstilstand en ongeval met auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 58-jarige man uit Alblasserdam is donderdagavond 23 februari 2023 onwel geraakt en met zijn auto tegen geparkeerde auto’s gebost in de Lelsstraat in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde aan het begin van de avond. Buurtbewoners hoorden een harde klap en gingen poolshoogte nemen. Al snel bleek dat de bestuurder onwel was geworden. Niet veel later viel de man helemaal weg en moest er gereanimeerd worden.

Twee ambulances, een aantal politievoertuigen en burgerhulpverleners kwamen ter plaatse voor hulp. Na enige tijd kreeg de Alblasserdammer weer een eigen hartslag en ademhaling. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Daar is de man later op de avond overleden.

In het totaal zijn er drie personenauto’s beschadigd geraakt bij de aanrijding. De verzekeringen gaan deze schades verder afhandelen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer