Tiplijn: 06-19541384

Deel van Bannehof in Gorinchem uit voorzorg ontruimd vanwege rook

0

GORINCHEM – De vierde verdieping van woonzorgcentrum De Bannehof aan de Voermanstraat in Gorinchem is vrijdagavond 24 februari 2023 enige tijd ontruimd geweest, vanwege rook in het pand. De brandweer rukte rond 20.45 uur voor een automatische brandmelding bij De Bannehof. Uit voorzorg werd een verdieping ontruimd. Al snel werd de oorzaak van het brandalarm ontdekt: een drooggekookt pannetje soep in de magnetron veroorzaakte rook. Eén persoon is uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel, zo meldt de brandweer. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. Inmiddels is de ontruimde verdieping weer vrijgegeven.

Foto’s: Tim den Ottelander en Max Liet.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer