Tiplijn: 06-19541384

Nachtelijke zoektocht na aantreffen fiets langs het water

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer is in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 februari uitgerukt naar de Burgemeester Jonkerkade in Hendrik-Ido-Ambacht. Agenten troffen daar rond 05.00 uur een verlaten fiets aan bij een sloot. Omdat er gevreesd werd dat er mogelijk een persoon in de sloot zou liggen, werd de brandweer gealarmeerd.

Die kwam ter plaatse met onder meer een oppervlakte reddingsteam en een team van brandweerduikers. Deze hebben de sloot vakkundig doorzocht, maar kwamen al snel tot de conclusie dat er niemand in de sloot lag.

De brandweer in de gehele regio is de afgelopen tijd vaak uitgerukt voor soortgelijke meldingen, waar een fiets of bijvoorbeeld kleding langs de waterkant wordt aangetroffen. Vorige week nog werd in Zwijndrecht een uur lang gezocht nadat er kleding werd aangetroffen. Toen werd ook een politiehelikopter ingezet. Uiteraard neemt de brandweer iedere keer weer geen enkel risico, maar de hulpdiensten roepen wel op om niet zomaar je fiets langs het water achter te laten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer