Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht na aantreffen kinderkleding langs waterkant in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer is woensdagmiddag een grote zoekactie gestart nadat iemand kinderkleding had aangetroffen langs de waterkant. De kleding werd omstreeks 17.00 uur gevonden nabij het Noordpark, bij de rivier de Oude Maas.

De brandweer nam geen enkel risico en schaalde meteen flink op. Onder meer twee duikteams en een politiehelikopter werden ingezet. Daarnaast kwam de brandweer met een boot ter plaatse en werd ook het KNRM reddingsstation Dordrecht Noord ingeschakeld. Na ruim een uur zoeken hebben de hulpdiensten de zoektocht gestaakt. Er is uiteindelijk geen persoon in het water aangetroffen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer