Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding voor betrokkenheid bij steekpartij bibliotheek Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft een 18-jarige man uit Dordrecht aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij een steekpartij afgelopen zaterdag in Dordrecht.

Zaterdag 18 februari omstreeks half 1 in de middag kreeg de politie een melding binnen van een steekincident in een bibliotheek aan de Groenmarkt in Dordrecht. Hierbij raakte een 22-jarige man zwaargewond. Hij is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer was wel aanspreekbaar. De verdachte sloeg op de vlucht, maar de politie heeft dus nu alsnog iemand aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

De politie heeft met getuigen gesproken en heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Mocht u meer informatie hebben dat het onderzoek verder kan helpen, geef het dan door via 0900-8844. Hoe het op dit moment met het slachtoffer gaat, is onbekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer