Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt in Gorinchem over de kop en komt in sloot tot stilstand

0

GORINCHEM – Bij een ongeval op de Griendweg in Gorinchem is zondagmiddag een auto meerdere keren over de kop geslagen. Het voertuig reed vanaf de Dalemse Zeiving over de Griendweg richting Gorinchem. Rond 16.30 raakte het voertuig in de berm waarna het meerdere keren over de kop sloeg. De auto kwam in een sloot tot stilstand. De twee inzittenden van de auto konden zelfstandig uit de auto komen en werden opgevangen bij een nabijgelegen boerderij, in afwachting van de hulpdiensten.

Ambulance en politie kwamen korte tijd later met spoed ter plaatse. Beide inzittenden bleken geen ernstig letsel te hebben. Vervoer naar het ziekenhuis bleek dan ook niet noodzakelijk. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. De BMW zal als verloren moeten worden beschouwd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer