Tiplijn: 06-19541384

Auto klapt tegen boom in Dordrecht; bestuurder naar het ziekenhuis

0

DORDRECHT – Op de Zuidendijk bij Dordrecht is zondagmiddag 19 februari een auto met hoge snelheid gecrasht. De bestuurder van de auto raakte rond 16.00 uur door nog onbekende redenen de macht over het stuur kwijt, waarna de auto tegen onder meer een boom klapte. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren ontfermden zich direct over de bestuurder, in afwachting van de hulpdiensten.

De auto raakte zwaar beschadigd. Even werd zelfs gedacht dat de auto in brand zou vliegen, maar dit bleek niet het geval. Om die reden kwam wel de brandweer ter plaatse. De bestuurder van het voertuig raakte gewond en moest per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De Koninklijke Marechaussee doet onderzoek naar toedracht van het ongeval. “Het slachtoffer is niet aangehouden maar er wordt wel proces verbaal opgemaakt,” zo laat een woordvoerder van de marechaussee weten. De man wordt verdacht van het rijden onder invloed.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer