Tiplijn: 06-19541384

Man valt met pan op het vuur in slaap in Dordrecht; hulpdiensten rukken uit

0

DORDRECHT – De brandweer is woensdagavond 15 februari 2023 met spoed uitgerukt naar een flat aan het Pearl Buck-erf in Dordrecht. Bewoners van de flat hoorden een rookmelder afgaan bij hun bovenbuurman. Ze belden aan, maar er deed niemand open. Dat was voor hen reden om 112 te bellen. De brandweer ging op onderzoek uit en maakte een deur open met behulp van een ram. In de woning bleek dat een man, terwijl er een pan op het vuur stond, in slaap gevallen was en al minimaal 20 minuten sliep. De brandweer heeft het gasfornuis uitgezet en de woning geventileerd. De bewoner is door de ambulancedienst nagekeken in verband met het inademen van rook.

Foto’s: Twan Beukers.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer