Tiplijn: 06-19541384

Ongeval met Tesla zorgt voor flinke file op A15

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de snelweg A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam zijn op maandag 13 februari twee voertuigen op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur, op de rijbaan tussen Hardinxveld en Gorinchem. Vanwege het ongeval werd de linker rijstrook tijdelijk afgesloten. Dit zorgde al snel voor een flinke file tussen Sliedrecht en Gorinchem.

Tenminste één persoon is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. Voor zover bekend bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. De beschadigde Tesla is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer