Tiplijn: 06-19541384

Man overlijdt na val van fiets in Dordrecht

2

DORDRECHT- Een man is maandagmiddag 13 februari 2023 om het leven gekomen in Dordrecht na een val met zijn fiets. De man reed over de Dokweg en kwam rond 15.00 uur ten val; mogelijk werd hij eerst onwel. Iemand van de politie zag het gebeuren en schakelde direct zijn collega’s en andere hulpdiensten in. Behalve de politie en de ambulancedienst kwamen ook de brandweer en de traumahelikopter ter plaatse. De oudere man is gereanimeerd, maar de hulp heeft niet mogen baten.

Foto’s: Twan Beukers.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Toch fantastische hulpverlening geprobeerd, hulde aan de hulpverleners en even veel sterkte aan de nabestaanden.

  2. zo zie je maar weer hoe goed we het
    getroffen hebben met onze hulp verleners
    zeker een fijn idee dat we hulp verleners hebben
    eker een applaus waard en een hoop wadering

Reageer