Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Zondagavond 5 februari 2023 is het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen voor een medische noodsituatie in Sliedrecht. Een man werd in een woning aan de Karekietstraat in Sliedrecht onwel, waarna een ambulance, meerdere politievoertuigen en het MMT met de traumahelikopter met spoed naar de locatie gingen. De man is onder begeleiding van de MMT-arts naar het ziekenhuis in Dordrecht overgebracht. De traumahelikopter landde rond 22.00 uur enkele kilometers verderop in een weiland langs de Schapedrift in Hardinxveld-Giessendam, dat grenst aan Sliedrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer