Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit naar Dordtse gevangenis; leiding van muur getrokken

0

DORDRECHT – De brandweer, de politie, de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter zijn donderdagavond 2 februari 2023 opgeroepen voor een incident en mogelijke brand in een cel in de gevangenis aan de Kerkeplaat in Dordrecht. In de gevangenis had iemand een leiding van de centrale verwarming van de muur getrokken. Hierdoor ontstond stoomvorming. “Er is niemand gewond geraakt en er is geen brand ontstaan,” meldt de brandweer.

Update: net nadat het personeel van de traumahelikopter terug was gebracht bij de helikopter, bleek het mogelijk toch niet goed te gaan in de gevangenis. Het Mobiel Medisch Team en de brandweer zijn zojuist (22.10 uur) alsnog weer naar binnen gegaan bij de gevangenis.

Later meer.

Foto’s: Twan Beukers Fotografie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer