Tiplijn: 06-19541384

Brandweer spuit poes nat in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – De brandweer in Sliedrecht is woensdagmorgen uitgerukt naar een woning aan de Stormrand in Sliedrecht. Aldaar zat een kat op het dak van de woning. Buurtbewoners waren bezorgd dat het diertje er mogelijk niet meer zelfstandig af kon komen. De brandweer kwam ter plaatse en besloot dat het beestje er gedwongen af moest komen. Een brandweerspuit werd ingezet waarmee werd gepoogd het dier er zelfstandig af te laten komen.

Dit bleek inderdaad te werken. De poes klom zelfstandig via de andere kant van het dak naar beneden. Het beestje raakte niet gewond. Het is niet bekend hoelang de kat al op het dak zat.

Foto’s: Jan Snijder

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer