Tiplijn: 06-19541384

Auto te water na kop-staartbotsing in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Haarweg in Gorinchem is zondagavond 29 januari 2023 een auto te water geraakt na een kop-staartbotsing. Omstreeks 22.15 uur remde de automobilist ter hoogte van de begraafplaats voor een tegenligger. De bestuurster van de auto daarachter merkte dat te laat op. Een kop-staartbotsing was het resultaat. Door de klap van de botsing werd de voorste auto in het water geduwd.

Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen en kwamen met spoed ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen gecontroleerd. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De politie heeft ter plekke de toedracht van het ongeval onderzocht. De auto is door een bergingsbedrijf uit het water gehaald.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer